Merakla beklenen dizi ilk bölümüyle 6 Temmuz Pazartesi akşamı 21:00’da Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirleriyle kedi-köpek gibi didişen Sarp Levendoğlu (Demir) ile Pelin Akil’in (Nil); aynı işyerinde dirsek dirseğe çalışmak zorunda kalmaları sonucunda ortaya çıkan komik, romantik ve macera dolu hikayeleri izleyenlere “Ne Münasebet” dedirtecek.

Yaz döneminin en iddialı yapımlarından Ne Münasebet” Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor! Başrollerini ünlü oyuncular Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in paylaştığı dizi; birbirlerine tutunarak ayakta kalmaya çalışan, aynı zamanda birbirileriyle tartışmaktan da geri kalmayan iki zıt karakterin bir araya geliş hikâyesini anlatıyor. “Ne Münasebet”, maceraperest ve bir o kadar da sorumsuz bir karakter olan Demir (Sarp Levendoğlu) ile kendini işine adayan idealist ve biraz da “erkek Fatma” halleriyle dikkat çeken Nil (Pelin Akil) karakterinin zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlıyor. Farklılıklarıyla ortak başarılara ulaşmaya çalışan ve bunun için oldukça mücadele veren ikili için, nihayetinde romantik yakınlaşmanın da kaçınılmaz olacağı “Ne Münasebet” dizisi; 6 Temmuz Pazartesi akşamı 21:00’da Show TV ekranlarında!

Demir, kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli aynı zamanda da zengin bir ailenin tek çocuğudur. İnsanlarla sağlıklı ilişki kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü yaşayan bir karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp amatör belgeseller çekmektedir. Nil ise adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar.

 

“Ne Münasebet”, “Eski Hikâye” ve “6 Mantı” gibi başarılı yapımlarıyla tanınan ARC Film tarafından hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Levendoğlu ve Akil’in yanı sıra; İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven, Bahar Akça gibi başarılı isimler yer alıyor