İzleyiciyi ilk sahnesinden başlayarak kendine kilitleyen, son zamanların en başarılı yapımlarından NARCOS’un, dördüncü sezonu, NARCOS: Mexico adını taşıyor. FilmBox ayrıcalığı ile TV izleyicisi ile buluşan sürükleyici dizi, yeni sezonda farklı bir ülkede, karakterlerin öyküsünü ekrana getiriyor. NARCOS’un dördüncü sezonu NARCOS: Mexico, 21 Nisan tarihinden itibaren önde gelen film ve dizi kanalı FilmBoxile evlerimize geliyor.

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, sürükleyici öyküsü ve etkileyici sahneleriyle son zamanların en başarılı dizileri arasında gösterilen NARCOS'un dördüncü sezonunu, ilk üç sezonun hemen ardından Türk TV izleyicilerine sunuyor.

TV’de ilk kez FilmBox kanallarında yayınlanan ve devletlere kafa tutacak kadar güçlenen uyuşturucu baronlarını ve onlara karşı verilen kanun mücadelesini konu eden NARCOS’un yeni sezonunda farklı bir ülkede, farklı karakterlerin öyküsünü izleyeceğiz.

NARCOS’un dördüncü sezonu, NARCOS: Mexico ismini taşıyor. Uyuşturucu baronları ve suçla mücadelenin geçmişine yolculuk yapan dizinin yeni sezonunda, Meksika uyuşturucu kartellerinin öyküsü anlatılıyor. Başlangıçta birbirinden bağımsız hareket eden esrar satıcılarının, Félix Gallardo liderliğinde Guadalajara Kartel’ini oluşturmaları ve DEA Ajanı Kiki Camarena’nın suça karşı mücadelesi, dizinin nefes kesici yeni sezonunda öyküleştiriliyor.

Dördüncü sezonun, 21 Nisan Salıakşamı ekrana gelecek ilk bölümünde, 1980 yılına, Meksika’nın ve uyuşturucu baronu Miguel Angel Félix Gallardo’nun geçmişine bir zaman yolculuğu yapacağız. Ülkede karışıkların yaşandığı bir dönemde, hırslı bir polis memuru olan Gallardo’nun, merkezi Guadalajara kenti olacak bir suç krallığı kurmaya karar vermesini izleyeceğiz. Adını hayali Kral Arthur’un hayali başkenti Camelot’tan alan bu bölümde, aktör Michael AnthonyPeña canlandırdığı genç DEA ajanı Kiki Camarena’nın transfer olduğu Meksika’ya ailesiyle birlikte yerleşmesini izleyeceğiz. Sezon, bu iki karakter ekseninde devam edecek.

NARCOS: Mexico’nun23 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek olan ve Guadalajara kartelinin ‘kurumsal tarihinin’ en başlarını anlatan ikinci bölümün adı ise, “Plaza Sistemi (ThePlaza System)”.Bu bölümde, uyuşturucu tacirlerinin esrar yetiştirmek için su arayışına girmesiyle başlayan olaylar dizisi, Meksika’nın ilk nesil uyuşturucu kralı olarak kabul edilen Pedro Avilés’in öldürülmesi ve liderliğin Félix Gallardo’ya geçmesiyle devam edecek.

NARCOS’un dördüncü sezonunun ilk bölümü 21 Nisan Salı, ikinci bölümü ise 23 Nisan Perşembe günü TV’lerde FilmBox ekranlarında olacak.

NARCOS, seçkin TV platformları TV+ Kanal 20, Kablo TV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinde yer alan FilmBox kanallarında, her hafta iki bölümle yayında yer alıyor. Dizinin yeni bölümleri,her Salı ve Perşembe, saat 21:30'da ekranlara geliyor. Cumartesi ve Pazar akşamları ise, kaçıranlar için iki bölüm üst üste tekrar yayınları gerçekleşiyor. Gelmiş geçmiş en iddialı yapımlar arasında gösterilen NARCOS’un ilk dört sezonundan FilmBox kanalında yayınlanan bölümleri, TV yayınından sonra SPI International bünyesinde yer alan yeni nesil eğlence servisi Filmbox Live üzerinden de izlenebiliyor.

SPI International, seçkin TV platformları TV+, KabloTV, D-Smart ve Vodafone TV üzerinden televizyon izleyicilerine FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, Narcos gibi popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 
Editör: TE Bilisim