18 Nisan 2026 Cumartesi

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

Nadia’nın yeni hayatı…

Pençe Timi’ni bekleyen sürpriz nedir?

03 Mayıs 2023 Çarşamba 13:50
Nadia’nın yeni hayatı…
Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla Al Sancak 13. Bölümüyle 4 Mayıs Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 “Nadia içi zor günler!”

Sacit Paşa’nın kararı ile resmi muhbirlik süresi boyunca hapis hayatı yaşayan Nadia bu zaman zarfında Ali ile görüşemez. 44 günün sonunda özgürlüğüne kavuşan Nadia’yı yeni hayatında neler beklemektedir? 44 gün sonra karşılan Nadia ve Ali’yi neler beklemektedir?


kişi, zemin, açık hava, dik içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu

‘’Pençe Timi, Emre’nin peşinde’’

İstihbarat personeli Emre bir operasyon esnasında kaçırılıp örgüt tarafından esir edilmiştir. Emre’yi kurtarmak için Pençe Timi denizaşırı bir ülkeye operasyon düzenler. Büyük bir örgüt kampına baskın yapan Pençe Timi’ni hangi sürprizler beklemektedir?




‘’Nadia’nın yeni hayatı’’

Hapisten çıkan Nadia soluğu Ali Yüzbaşı’nın evinde alır. Nadia’nın özgürlüğüne kavuştuğunu duyan Elizabeth kolyeyi ister. Nadia içinde büyük sırlar olan kolyeyi Elizabeth’e verecek midir?

 ‘’Düşmanlar ile Ali yüz yüze’’

Kolyeyi ele geçirmek için Nadia ile buluşmaya giden Boran ve Elizabeth’in bütün hesapları Ali’nin zekice planı sayesinde sekteye uğrar. Ali’yi karşılarında gördüklerinde bu yüzleşmeye nasıl tepki vereceklerdir? Büyük bir risk alan Ali’nin bundan sonraki planı ne olacaktır?

YÖNETMEN: Günay Günaydın

SENARYO: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan

OYUNCULAR: Uğur Güneş (Ali), Gülsim Ali İlhan (Nadia), R.Aybars Düzey (Selim), Emre Dinler (Cengiz), Cem Kurtoğlu (Sacit), Ahmet Yenilmez (Çelebi), Nihat Altınkaya (Boran), Funda İlhan (Elizabeth), İdris Nebi Taşkan (Aras), Gözde Türker Güler (Aslı), Ahmet Olgun Sünear (Selçuk), Melih Özdoğan (Sabri), Tezhan Tezcan (İsmail), Ömer Faruk Aran (Bora), Murat İnce (Mustafa), Fatih Gühan (Süleyman), Çağlar Sayın (Hüseyin), Suna Ayar (Büşra), Eslem Akar (Sedef) Asuman Çakır (Muazzez), Tutku Damla Aygan (Lilith)

“Al Sancak” 13. Bölümüyle 4 Mayıs Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV