MUTLU OL YETER 3. BÖLÜM ÖZETİ
 
Babür , Can’ı Mutlu Edeyim Derken Büyük Bir Suçun Ortağı Yapar…
Can ve Babür’ün Suç Ortaklığı Güneş İçin Bir Fırsat Olur…
Zeynep’ e Hayırlı Bir Kısmet Çıkar!!!

Can sabah uyanır ve şok bir görüntüyle karşılaşır. Evin her yeri bilmediği, tanımadığı eşyalar ile doludur.  Kısa süre sonra bu işin sorumlusunun Babür olduğunu öğrenir. Ne yaparsa yapsın Can’ı mutlu edemeyen Babür,  yeni bir şey denemeye karar verir. Yaptığı şey memleketinde hırsızlık sayılmamaktadır. Fakat İstasyon mahallesinde korkunç bir krize yol açar.




Babür, Can’ı mutlu edeceğim derken büyük bir suçun ortağı yapar. Mahalleye dadanan hırsız yüzünden herkesi korku kaplar. Güneş bu korkudan faydalanıp mahalleyi yönetecek yollar aramaya başlar, insanları daha da tedirgin edip sözünden çıkmamalarını sağlamaya çalışır. Can ve Babür gizlice her şeyi yerine koymaya çalışırken, Güneş’in liderliğinde mahalle timleri hırsızları yakalamaya çalışır.

Tüm bunlar olurken kimse Zeynep’in annesinin zorla tanıştırdığı ‘hayırlı kısmet’ Harun ile görüştüğünü fark etmez bile.




Hikaye:

İstanbul’un pek bilinmeyen İstasyon mahallesinde yaşayan Can’ın hayattaki tek hedefi çocukluk aşkı Zeynep’le evlenmektir. Zeynep’in bu aşktan haberi bile yoktur.  Can’ın önündeki en büyük engel mahallede çok sevilen ama aslında dünyanın en kötü adamı olan Güneş’tir. Can Güneş’le rekabet etmeye çalışırken Babür isimli biri gelir. Garip gelenekleri olan, adı sanı duyulmamış bir ülkeden gelen Babür Can’a rahmetli babalarının sıkı dost olduğunu söyler ve iş aramak amacıyla Can’ın yanına yerleşir. Can’ın Güneş’le mücadelesinde ona destek olan Babür’ün gizli bir ajandası vardır; eski bir kan davası yüzünden Can’ı en mutlu gününde öldürmek.

 Dizide Ali Atay (Can) , Aslı Enver  (Zeynep) , Ertan Saban ( Babür), Öner Erkan(Güneş) , ,  Bülent Seyran ( Kamer), Sait Genay ( Ziver ) ,Tülay Bursa  (Şerife) , Fırat Albayram ( Devrem),  Seda Türkmen ( Ayşe), Nil Günal ( Nurten), Efe Tuncer (Vefa) , Metin Büktel ( Medik) ,  Erkan Üçüncü ( Bakkal) , Göktay Tosun ( Manav) , Erol Alpsoykan-Emre Ertunç -Kubilay Çamlıdağ ( kahve üçlüsü ) ve Yılmaz Gruda ( Ziya) ve Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife)  karakterlerine can veriyor

 

KÜNYE / Yapım MEHMET YİĞİT ALP /Genel Koordinatör NAZLI HEPTÜRK / Yönetmen BAŞAK SOYSAL / Genel Yönetmen / KEREM ÇAKIROĞLU / Senarist ALİ DEMİREL, BARIŞ ERDOĞANVOLKAN SÜMBÜL, YİĞİT ÖZGÜR /  Müzik  CEM ÖZKAN

 



Editör: TE Bilisim