KARDEŞLERİ SEDA BAKAN ÇOBAN OLDU!!!

Kendine has tarzı ile milyonlarca seyirciyi ekrana kilitleyen “Kardeş Payı”, çok konuşulacak 2. Sezon ilk bölümüyle, 29 ocak Perşembe Star tv’de sevenlerinin karşısına çıkıyor. Fenomen olmuş bir çok sahnesine yenilerini ekliyor. Her zaman çok çalışan Feyyza (Seda Bakan) bu sefer çoban oldu abileri Metin (Ahmet Kural) ve Ali (Murat Cemcir) hamam keyfi yaptılar. Sürprizler dolu 23. Bölümü sakın kaçırmayın…

 

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, proje tasarımını ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Ayşe Kökçü, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, İpek Yaylacıoğlu, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Ahmet Dursun, Barış Yıldız, Sadık Gürbüz, paylaşıyor.

 

Dizide Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali)  su tesisatçısı, Seda Bakan ise  evin geçimini sağlayan akıllı küçük kardeş (Feyyza) karakterine can veriyor.

 

Mahalle duygusunun yoğun olarak hissedileceği dizide mucit kardeşler Metin ve Ali’nin dünyaya barış ve mutluluk getirecek bir icada imza atmalarıyla hayatları değişiyor.

Editör: TE Bilisim