Başrollerinde Can Yaman, Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat’ın yer aldığı‘Hangimiz Sevmedik’ 24 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’da 37’ncibölümü ile ekrana gelecek.Usta oyuncu Demir Karahan dizinin geçen haftaki bölümünden itibaren konuk oyuncu olarak dev kadroya dahil oldu.

‘Hangimiz Sevmedik’ 1 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de yeni bölümü ile yayınlanacak!

Kahvehanenin yeni sahibi Münir’in askerlik arkadaşı ve Emel’in öldüğünü sandığı babası Ali’den başkası değildir. Münir onu görünce çok şaşırır. Ali’ninse yıllar öncesinden kapanmayan bir hesabı vardır ve Münir’le bu hesabı kapatmaya gelmiştir.

Emel ölü bildiği babasını karşısında görünce şok olur. Ali’nin döndüğünü gören İlyas’sa sakladığı sırrı bu kez açıklamaya niyetlidir.

Münir’in kahvehaneyi sattığını öğrenen mahalleli hayal kırıklığı içindedir. Tarık ile Itır da Münir’e borçlu kalmak istemezler ve bir çare düşünürler.

Şener itfaiyeci olmak için katıldığı sınavda listeye 1. Yedek olarak yazılmıştır. Ama herkese asil listede olduğunu ve İzmit itfaiyesinin rekorlarını kırarak birincilikle kazandığı yalanını söyler. Üstelik tulumbacılık konusundaki maharetlerini sergilemek ve mahalleliyi yangın konusunda bilinçlendirmek adına tatbikat yapmaya karar verir.

Diğer yandan Adile’de kahvehaneyi Münir’e geri vermesi için Ali ile konuşacaktır. Ali kabul eder ama karşılığında Adile’ye sunduğu bir şartı vardır.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ünkaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği, BSK Yapım tarafındanyayına hazırlanan ‘Hangimiz Sevmedik’1 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

 

HANGİMİZ SEVMEDİK KÜNYE

Yapımcılar:                        Çağrı Bingüller – Başak Bingüller

Yapım:                                 BSK YAPIM

Yönetmen:                        Metin Balekoğlu

Senaryo:                             Alphan Dikmen – Başak Angigün

Müzik:                                Günay Uysal

Oyuncular:                         Can Yaman (Tarık Çam) – Yeliz Kuvancı (Itır Yeşil) - Cengiz Bozkurt (Şener Yeşil) ve Altan Erkekli (Münir Yeşil ) – Gül Onat (Adile Çam)Bülent Şakrak (İlyas Çiçek) – Mehtap Bayrı (Ayşen Akça) Deniz Oral (İhsan Durulmaz) – Veysel Diker (Şevket Özler) Şerif Erol (Hulusi Gültekin) – Selma Kutluğ (Mürüvvet Erol)- Tuba Erdem (Şükriye Durulmaz) – Pelin Ermiş (Emel) - Erdem Baş (Metin Durulmaz) – Berfu Öngören (Perran Özler)Barış Başar (Zeki Durulmaz) – Onur Sermik (Halit Güney )Funda Bostanlık (Sevda Çam) – Bağış Angigün (Ahmet Demir) - Batuhan Uçar (Tuncay Yeşil) – Doğa Konakoğlu (Feridun Demir) - Ersin Arıcı (Sami )   

Konuk Oyuncular:           Efe Erkekli (Genç Münir ) – Nergis Taşyürek (Genç Adile), Demir Karahan (Ali)

Yayın Kanalı:                     TRT 1

Yayın Günü:                      1 Mayıs 2017 Pazartesi saat: 20.00

Editör: TE Bilisim