Birbirinden iddialı yapımlarla yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan TRT 1’in merakla beklenen dizisi “Masumlar Apartmanı” yayın hayatına başladı. Masumlar Apartmanı yayınlandığı ilk bölümüyle birçok diziyi geride bıraktı. Yüksek bir izlenme oranı alan dizi, sosyal medyada TT (Trend Topic) olarak zirveye oturdu.

Sosyal Medya’da birinci sıradaki gündem

İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan “Masumlar Apartmanı”, dün akşam yayına girmesiyle birlikte, sosyal medya paylaşımlarının başlıca konusu haline geldi ve hakkında en çok “atıf ve yorum yapılan” konu olarak zirvedeki yerini kimseye kaptırmadı.

Gerçek bir hikâyeye dayanan etkileyici senaryo

Senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor..

Güçlü oyuncu kadrosu

Dün yayınlanan ilk bölümüyle büyük ilgi uyandıran “Masumlar Apartmanı” dizisinin başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdarpaylaşıyor…

Türkiye’de ve yurt dışında da ilgiyle karşılanan dizi

TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı”; çarpıcı hikayesiyle ve oyuncu kadrosunun başarılı performansıyla, daha ilk bölümde, ülkemizde ve de yurt dışında geniş bir coğrafyada televizyon izleyicilerinin gündeminde yer edindi.

Her yeni bölüm, yepyeni bir heyecan demek

Senaryosu da oldukça yetkin ve sürükleyici bir şekilde kaleme alınan “Masumlar Apartmanı” dizisinin yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenir oldu.

Masumlar Apartmanıher Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek… 
Editör: TE Bilisim