Bayramda TV+’ın kanalları herkese açık Bayramda TV+’ın kanalları herkese açık

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her Cumartesi günü saat 09.00’da yayınlanan yeni hikâyeleri ile minik dostlarını eğlendirmeye devam ediyor. Niloya merakla beklenen yeni bölümünde mağara keşfi ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Çizgi kahraman ve arkadaşlarının dillerden düşmeyen şarkılar eşliğinde izleyenlere keyifli bir zaman dilimi sunacakları “Mağaradaki Ayı” bölümü, 27 Mayıs Cumartesi günü Niloya Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı 'Niloya', mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında, her Cumartesi saat 09.00’da yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikayeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryoları psikologlar ve pedagoglarla birlikte hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Güzel bir bahar gününde ailesi ile pikniğe giden Niloya ve arkadaşları, yine bir konuyu merak ederek, yeni şeyler öğreniyor ve öğretiyor. Çizgi kahramanlar, merakla beklenen bu haftaki bölümünde bir keşfe çıkıyor. Bu keşifte kendilerini bir anda mağara içerisinde bulan Niloya ve arkadaşları, neşeli şarkıları ve diyalogları ile izleyenlere eğlence dolu anlar yaşatıyor. Miniklere hafta sonu keyfini sonuna kadar yaşatmaya hazırlanan “Mağaradaki Ayı” bölümü 27 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00’da Niloya Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak.


Murat, Önce Korkutuyor Sonra Korkuyor

Güzel bir bahar gününde Niloya ve Mete, anneleriyle birlikte şelalenin kenarında pikniğe gitmişlerdir. Niloya, Mete Murat oyun oynarken, topları şelalenin tarafına kaçar. Niloya topu almaya giderken, bir de ne görsün! Şelalenin altında bir mağara vardır. Acaba mağarada kim yaşıyordu? Niloya ve Mete çok meraklanır. Yoksa bir timsah mı yaşıyordur? Belki de mağaradaki bir ayıdır. Niloya ve Mete, Murat ile birlikte mağaraya girer. Murat bir kayanın arkasına gizlenip ayı taklidi yapar. Ayı’nın sesini duyan Niloya ve Mete kaçar. Annelerine haber verir. Anneleri mağaraya girip Murat’ı görünce gülerler. Murat yine şaka yapmıştır. Niloya ve Mete mağaradan çıkar. Murat hala gülmektedir arkalarından. Bu sırada mağaranın derinliklerinden bir ayı kükremesi sesi duyulur. Murat korkarak kaçar. Ama bu sefer bu sesi çıkaran Niloya'nın babasıdır. 
Editör: TE Bilisim