Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna” Eseri Radyo 1’de Dinleyiciyle Buluşacak

 

TRT Radyolarının köklü programlarından “Bir Roman Bir Hikâye”, Sabahattin Ali’yi ağırlıyor. Engin Altan Düzyatan’ın seslendirmesiyle Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna” eseri, bu akşam saat 22.45 itibarıyla “Bir Roman Bir Hikâye” programında dinleyiciyle buluşacak.

En seçkin edebi eserlerin tanınmış tiyatrocu ve oyuncuların sesleriyle hayat bularak dinleyiciye ulaştığı “Bir Roman Bir Hikâye” programında, bu kez Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna” romanı dinleyici ile buluşuyor.


Engin Altan Düz Yatan’ın sesinden “Kürk Mantolu Madonna”

TRT Radyo 1'de her gün 22.45'te Türk ve dünya klasiklerinin TRT ailesinin değerli sanatçılarının seslendirmeleriyle dinleyicilerle buluştuğu “Bir Roman Bir Hikâye” programında, bu akşam itibarıyla Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna” isimli eseri 15 dakikalık bölümler halinde radyo severlerin beğenisine sunulacak.

Türkiye’de en çok okunan kitapların arasında yer alan bu eser, deneyimli oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın seslendirmesiyle dinleyiciyle buluşacak. Sabahattin Ali'nin 1943 yılında yayımladığı romanı Kürk Mantolu Madonna’da dokunaklı bir aşk hikâyesi anlatılmakta.

Bıçakçı ve Karlıca aileleri arasında neler yaşanacak? Bıçakçı ve Karlıca aileleri arasında neler yaşanacak?

“Bir Roman Bir Hikaye” programı, her akşam saat 22.45’te TRT Radyo 1’de ve “radyo.trt.net.tr” adresinden dinlenebilecek. 

Editör: TE Bilisim