TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi”, her hafta izleyicilerin buluşma ilgi odağı oluyor. Dizinin 10. bölümü, 6 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor. 

 “Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri  mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Ömer, hayati bir kararın eşiğinde… Ömer, hayati bir kararın eşiğinde…

İmkansız aşkın kahramanlarını bu hafta neler bekliyor?

Dizinin, 6 Eylül Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak 10.  bölümünde de yine birbirinden komik ve eğlenceli olaylar birbirini takip edecek, izleyiciler kimi zaman duygulanacak kimi zaman gülecek, zamanın nasıl akıp geçtiğini fark etmeyecek.

 “Balkan Ninnisi”nin, 6 Eylül Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak 10.  Bölüm konusu ise şöyle:

“Evden kovulan, ormanda kamp yapacak yer ararken kendilerini buldukları köyde, eski defterleri açacak sorunlarla karşılaşan Süleyman, Arif ve Daniel için yaşananları anlatmak oldukça zordur.  O köye nasıl düştüklerini, buralarda, düğünde yaşadıkları olayları anlatınca aile fertleri huzursuz olur. Özellikle Neriman ve Elena,  Süleyman’ın eski düşmanıyla karşılaştığını öğrenince çok korkar. Geçmişte başından geçenleri hatırlayan ve üzülen Süleyman ise, aynı şeyleri yaşamaktansa Üsküp’ü terk etmeye karar verir.

Süleyman’ı bu kararından vazgeçirmek için kolları sıvayan Jovanka ve Ertan ise geçmişte yaşananları araştırmaya başlar. Onlar eski defterleri karıştırırken, konaktaki tüm dengeler de alt üst olur.”

 

“Balkan Ninnisi”, heyecan, dram ve eğlenceli sahnelerle dopdolu 10. Bölümüyle izleyicileri, bu hafta da TRT 1 ekranlarında buluşturacak.  
Editör: TE Bilisim