KOCAMIN AİLESİ 12. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Yonca’nın hastalığını öğrenen Tarık, karısını kaybetmemek için Ar apartmanından taşınmaya hazır. Bu haberle yıkılan Gazanfer’in para bulma çabaları onu tehlikeli sulara sürüklerken, Gülay’la Can cephesinde aşk rüzgarları esmekte. Miray’la Fatih’in arası davetsiz bir misafirin gelişiyle yeniden allak bullak. Tülay’la Hakan evliliği son sınavını vermek üzere. Tüm bunlardan habersiz Yonca ise hayatının en önemli kararını almaya hazırlanmakta.

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu ve Verda Pars’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Selen Seyven,  Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak,  Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız ve Yeşim salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.

Yapım             :MİA YAPIM

Yapımcı          :BANU AKDENİZ

Yönetmen     :KEMAL UZUN

Senaryo         :NURAY USLU VE VERDA PARS

Müzik             :BARIŞ ARYAY VE MEHMET ANDIÇEN

Oyuncular:     :Gökhan Alkan (Tarık), Selen Seyven (Yonca),  Ayşenil Şamlıoğlu (Mukadder), Erman Okay (Zafer), Şehsuvar Altaş (Gazanfer amca), Füsun Kostak (Tülay), Seray Kaya (Miray), Buse Arslan (Gülay), Ahmet Kayakesen (Fatih), Genco Özak (Can),  Zuhal Yalçın (Esma), Beren Gökyıldız (Pelin),  Kadir Kandemir (Hakan),  Melisa Doğu (Fulden),  Kaan  Küçük (Beki), Denizhan Kınacıgil (Ümit)ve Yeşim salkım (Şeniz) ve Yıldız Kültür (Hikmet)

Editör: TE Bilisim