Türk halkının yayınlanmaya başladığı ilk bölümünden bu yana beğenerek izlediği dizi "Kocamın Ailesi"nde sürprizler hiç bitmiyor. Bu kez dizinin sevilen karakteri Gazanfer (Şehsuvar Aktaş)  ile ilk görüşte birbirlerine aşık olan Nazan ( Meriç Benlioğlu )evleniyorlar.

 

Otistik çocukları dizi setinde ağırlayan Yapımcı Banu Akdeniz ve dizinin yönetmeni Kemal Uzun da bu özel bölümde rol gereği Gazanfer ( Şehsuvar Aktaş ) ve Nazan ( Meriç Benlioğlu)’in  nikah şahitliğini yaptılar.


 

Kocamın Ailesi dizisi Yapımcı Banu Akdeniz , “ Otizm Farkındalık Ayı’nda dizinin hayranı olan otistik çocukları sette bizzat ağırlamaktan ve onları dizinin içine dahil etmekten çok mutluluk duyduk. Otistik çocuklarımıza Gazanfer ve Nazan’ın düğün sahnesinde de  davetli olarak rol verdik. Bizim için çok mutluluk vericiydi. Otistik çocuklarımızla sette çok güzel vakit geçirdik. Otizmle ilgili farkındalığı arttırdıysak ne mutlu bize” dedi.

 

 

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı ve Verda Pars’ın yazdığı , yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Zuhal Yalçın, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak,Meriç Benlioğlu, Kadir Kandemir, Beren Gökyıldız, Muharrem Gülmez, Murat Okay, Melisa Doğu,GizemBirdan,KaanKüçük,Tamar Zeynep Aşkar ve Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür,       Meriç Benlioğlu, Cansu Dağdelen,Emel Göksu  paylaşıyor.


Türkiye’nin en sevilen ailesi “Ar Ailesi” yeni bölümüyle “Kocamın Ailesi” dizsinde … 
“Kocamın Ailesi” yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’de Foxtv’de…

Editör: TE Bilisim