Yeter ki Umut Eksilmesin Hanemizden…

 

Saygı ve sevgiyi kaybetmemiş, birbirine kenetlenmiş, hayata karşı her ne olursa olsun dim dik durmayı başarmış Karahanlı Ailesi’nin samimi ve sürükleyici hikayesi... Yeni dizi ‘‘Hayat Ağacı’’, çok yakında TRT 1’de seyircisiyle buluşacak…

 


Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği, senaryosunu Volkan Yazıcı’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş’ün bulunduğu dizinin başrollerini, Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Özge Özberk, Tolga Güleç, Beyza Şekerci, Enis Arıkan, Zeynep Aydemir, Fırat Temir, Aycan Koptur, Hande Erçel, Mertcan Özsoy, Çağdaş Tekelioğlu, Alya İydiş, Ergin Torun ve usta oyuncular Kenan Bal ve Ayşe Tunaboylu paylaşıyor.

 


Genel hikaye;

Etrafında sevilen sayılan, özü sözü bir, dürüst bir adamdır Eşref. Oğlu Murat’la beraber büyük bir atölye haline getirdikleri baba yadigârı o küçük dükkân, tüm ailenin ekmek teknesi olmuştur. Ancak geçmişteki hesapları kapatmaya gelen Kenan, bu ailenin üzerine bir kara bulut gibi çöker. Birbirine sıkıca kenetlenmiş olan Karahanlı Ailesi, kendisini bekleyen fırtınaya hazırlıksız yakalanır. Bildikleri ve inandıkları tek şey ise her gecenin bir sabahı olduğudur!

 

Yapımcı         : Focus Film

Yönetmen     : Barış Yöş

Senaryo         : Volkan Yazıcı

Müzik             : Fahir Atakoğlu


Oyuncular:   : Kenan Bal (Eşref), Ayşe Tunaboylu (Keriman), Fikret Kuşkan (Murat), İdil Fırat (Filiz), Özge Özberk (Ayşen), Onur Saylak (Cengiz), Tolga Güleç (Kenan), Beyza Şekerci (Umut), Enis Arıkan (Arif), Zeynep Aydemir (Esra), Fırat Temir (Fırat), Aycan Koptur (Birce), Hande Erçel (Selen), Mertcan Özsoy (Okan), Çağdaş Tekelioğlu (Samet), Alya İydiş (Didem), Ergin Torun (Can) 






Editör: TE Bilisim