“KIZILELMA”, ilk sezonunun final bölümüyle, 11 Haziran Çarşamba akşamı saat 19:50’de TRT1’de!

“KIZILELMA”nın sezon finali yapacağı 22. bölümünde; Murad Altay, Zeynep ve Ruken, Emil’in adamları tarafından tuzağa düşürülür. Köşeye sıkışan Murad bir çıkış yolu ararken, Hasan Kırımlı ve Sinan da zamana karşı yarışırlar, çünkü yaralanan Abdullah’ın bir durumu gittikçe kötüleşmektedir. Emil’in tuzağından, Ruken’in yardımıyla kurtulan Murad ve Zeynep, tehlikenin geçtiğini düşünürken ölüme yürüdüklerinin farkında değildirler. İstanbul Birimi’nde de gergin bekleyiş devam eder. Ama Meryem, Hasan Kırımlı’nın verdiği haberle yıkılır...

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Raşit Çelikezer’in yaptığı “KIZILELMA”da; Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Adnan Biricik, Mesut Yılmaz, Anıl İlter, Osman Karagöz, Ceyda Saltadal ve Selin Altay rol alıyor.

Türkiye’nin kendi hikayesini, ilk kez bir “Türk ajan dizisi”yle ekranlara taşıyan “KIZILELMA”; izleyiciyi ekran başına kilitleyecek sezon finaliyle 11 Haziran 2014, Çarşamba akşamı saat 19:50’de TRT 1’de!

 

Editör: TE Bilisim