Milli İstihbarat’ın anlatılmayan hikayesi “KIZILELMA”da bu hafta yine nefesler tutulacak! Arat’ın düzenlediği eylemde son kozlarını kullanan Murad ve Sinan, beklenmedik bir olayla köşeye sıkışıyor. “KIZILELMA” yeni bölümüyle, 14 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19:50’de TRT1’de!

“KIZILELMA”nın 18. bölümünde; Arat kampındaki eğitimlerinden sonra ilk görevlerini alan Murad ve Sinan, yapılacak eylem konusunda çok huzursuz ve gergindirler. Emil ve Archie onlardan, sınır boyunda görev yapan Türk birliklerine saldırmalarını istemiştir. Murad ve Sinan bu eylemi geçersiz kılmak ve saldırı bilgisini İstanbul Birimi’ne ulaştırmak için zamana karşı yarışacaklardır; ama eylemin yeri ve zamanı konusunda çok dikkatli davranan Emil, son ana kadar kimseye bu konuda bilgi vermez. Eylem sırasında Muradların yapacağı her hamle, Arat operasyonunu tehlikeye atacaktır, ama Murad ve Sinan, Arat’ın düzenlediği bu eylemde son kozlarını kullanırlar. Buna karşılık beklenmedik bir olay onları köşeye sıkıştırır.

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Raşit Çelikezer’in yaptığı “KIZILELMA”da; Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Adnan Biricik, Mesut Yılmaz, Anıl İlter, Osman Karagöz, Ceyda Saltadal ve Selin Altay rol alıyor.

 

Türkiye’nin kendi hikayesini, ilk kez bir “Türk ajan dizisi”yle ekranlara taşıyan “KIZILELMA”; izleyiciyi ekran başına kilitleyecek yeni bölümüyle 14 Mayıs 2014, Çarşamba akşamı saat 19:50’de TRT 1’de!

Editör: TE Bilisim