Milli İstihbarat’ın anlatılmayan hikayesi “KIZILELMA” heyecan dolu yeni bölümüyle, 4 Haziran Çarşamba akşamı saat 19:50’de TRT1’de!

“KIZILELMA”nın 21. bölümünde; Arat kampının elinde bulunan kimyasal silah tehlikesi için ne yapılacağı İstanbul Birimi’nde tartışılırken, Murad ve Sinan Emil’in müdahalesi sonucunda tekrar Tomas’la karşı karşıya kalırlar. Archie’nin öldürüldüğünü öğrenen Emil; çok önemli bir görüşmeye giderken kampın kimyasal silahları hazırlaması ve harekete geçmesi için Tomas’a emir verir. Diğer taraftan Emil’in yaptığı görüşme, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu asıl büyük tehlikeyi gözler önüne serer. Murad ve Sinan ise Arat kampını ortadan kaldırmak için İstanbul Birimi’nin de desteğiyle harekete geçer; Arat kampı için artık yolun sonuna gelinmiştir. Hasan Kırımlı ve Zeynep Gevher de öncelikle kimyasal silahların kontrol altına alınması için kampın çevresinde hazırlık yapar. Büyük çatışma başlar. Ama Murad ve Zeynep’i bekleyen başka bir tehlike vardır.

 

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Raşit Çelikezer’in yaptığı “KIZILELMA”da; Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Adnan Biricik, Mesut Yılmaz, Anıl İlter, Osman Karagöz, Ceyda Saltadal ve Selin Altay rol alıyor.

 

Türkiye’nin kendi hikayesini, ilk kez bir “Türk ajan dizisi”yle ekranlara taşıyan “KIZILELMA”; izleyiciyi ekran başına kilitleyecek yeni bölümüyle 4 Haziran 2014, Çarşamba akşamı saat 19:50’de TRT 1’de!

Editör: TE Bilisim