Arman ve Reşit uyguladıkları planın son aşamasına gelirken; Arman’ın uluslararası ortaklarla birlikte çizmeye çalıştığı, Radikal İslâm’a destek veren Türkiye tablosunu bozmaksa, Murad Altay ve silah arkadaşlarına düşüyor! Milli İstihbarat’ın anlatılmayan hikayesi “KIZILELMA”; 28. ve son bölümüyle 23 Ekim Perşembe akşamı TRT 1’de ekranlara veda ediyor!

 

Arman ve Reşit, uyguladıkları planın son aşamasına gelmişlerdir. Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak hamlenin başarıya ulaşmasına çok az kalmıştır. Arman, işini tamamladıktan sonra koparacağı gürültü için bile altyapı çalışmalarını halletmiş ve neticeyi beklemektedir; fakat işler Arman’ın umduğu gibi kolay olmayacaktır.

Türkiye’yi kapana kıstırmak için kurgulanan tuzağı uzun süredir takip eden MİT Antiterör Birimi; Arman’ın tüm hesaplarını ters yüz etmek için harekete geçecektir. Arman’ın uluslararası ortaklarla birlikte çizmeye çalıştığı, Radikal İslâm’a destek veren Türkiye tablosunu bozmak, Murad Altay ve silah arkadaşlarına düşmektedir.

 

Diğer taraftan Süleyman Hekimoğlu, uzun yıllardır kendine sakladığı emaneti günışığına çıkarma kararı almıştır. Vaktin tamam olduğuna kanaat getiren Hekimoğlu’nun ortaya çıkaracağını hakikatler, tüm ülkede dengeleri değiştirecek kadar sarsıcıdır. Fakat Türkiye’nin arka sokaklarına ait bu gizli gerçeklerin üzerine serpilmiş ölü toprağını temizlemek basit değildir.

Azra ise Murad’a yaklaşmaya devam etmekte ve Murad’a ulaşmasına engel olan şeyleri aşmak istemektedir. İnandığı değerler ve yükümlü olduğu vazifeyle uğraşmakta olan Murad ise bu sırada Azra’dan uzak durmaktadır. Bu sırada Murad; farkında olmadan, Azra’nın da bir şekilde düğümlü olduğu Arman’ın kukla iplerini parçalamaya çok yaklaşmıştır. Azra ve Murad, hakiki anlamda ilk defa birbirlerine bu kadar yakın ve bu kadar uzaktırlar...

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Raşit Çelikezer’in yaptığı “KIZILELMA”da; Furkan Palalı, Aslıhan Güner, Zeynep Eronat, Burak Sergen, Ahmet Levendoğlu, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Adnan Biricik, Mesut Yılmaz, Osman Karagöz, Hasan Yalnızoğlu, Ceyda Saltadal, Selin Altay ve Nilay Duru rol alıyor. “KIZILELMA”nın yeni sezonunda konsept danışmanlığını ise eski istihbaratçı, yazar ve istihbarat analizcisi Prof. Dr. Mahir Kaynak üstleniyor.

 

Türkiye’nin kendi hikayesini, ilk kez bir “Türk ajan dizisi”yle ekranlara taşıyan “KIZILELMA”; 28. ve son bölümüyle 23 Ekim 2014, Perşembe akşamı saat 19:50’de TRT 1’de!

Editör: TE Bilisim