“Kırsalda Yaşamak Zor” 11 Nisan’dan itibaren her Perşembe 21:55’de Discovery Channel’da.

Tamamen uygarlıktan uzak ve kendi kendilerine yetecek şekilde yaşamayı seçen yüzlerce aile hızlı bir öğrenme sürecine girmek zorunda. Kendi elektrik enerjilerini, yiyeceklerini barınaklarını ve sularını sağlamaya çalışırlarken, bazıları bu işlerin hiç de sandıkları kadar kolay olmadığını anlıyorlar. Bunun da bir tek anlamı vardır: bu işin uzmanlarına danışmak zorundalar. Kırsalda yaşama konusunda yardım arayan bu ailelere ancak Marty Raney ile kızı Misty ve oğlu Matt yardım edebilir. Bu dizide, Tennessee eyaletinin kırsal bölgelerinde bulunan bir çiftlik çok zor durumda: Bir bacağı protezli bir adam ve eşi, bir dağın yamacında karavanlarında yaşıyorlar.

Ne su var, ne yiyecek bir şeyler, ne de tarıma veya hayvancılığa elverişli bir alan. Raneyler acaba çok dik bir yamaçta bu çifte tam teşkilatlı bir kulübe yapabilecekler mi? Bu onların üstlendiği en büyük yapı işi olacak. Şiddetli yağmur ve zaman darlığı üzerlerindeki baskıyı artırıyor. Bu, Marty, Misty ve Matt için işlerinin bir parçası çünkü onlar bir yandan bu aileleri doğanın en acımasız yüzüne karşı hazırlamak bir yandan da başarıya ulaştırmak için yola çıkıyor.

Uygarlıktan uzak, kendilerine yetecek bir yaşam kurmaya çalışanlara yakından bakmak ister misiniz? Kırsalda Yaşamak Zor (Homestead Rescue) 11 Nisan’dan itibaren her Perşembe 21:55’de Discovery Channel ekranlarında olacak.

Editör: TE Bilisim