TRT 1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Ahmet Kural, Serkan ÇayoğluPelin KarahanTayanç AyaydınGülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı “Kıbrıs Zafere Doğru”da geri sayım başladı. Finale yaklaşan dizinin 28 Ocak Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde Başbakan Bülent Ecevit ve Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan dönemi ekrana gelecek.

Dizide Bülent Ecevit’i Vurgun Adayalı canlandırırken Necmettin Erbakan’a ise Murat Atak hayat verecek. 1974 yılında gerçekleşen Kıbrıs Barış Harekatı’nın tüm gerçekçiliğiyle ekrana geleceği bölümde, tarihin unutulmaz sayfalarına yeniden ışık tutulacak.

Kıbrıs Türkleri’nin Kanlı Noel Katliamı ile başlayan varoluş mücadelesini ekrana büyük bir başarıyla taşıyan dizi, ada halkının Kıbrıs Barış Harekatı ile özgürlüğe kavuştuğu 24.bölümle ekranlara veda edecek.

Selahaddin’in Şam’ı kurtarma mücadelesi nasıl sabote edilecek? Selahaddin’in Şam’ı kurtarma mücadelesi nasıl sabote edilecek?
Yönetmenliğini Osman Taşcı ve Barış Erçetin’in üstlendiği, senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı “Kıbrıs Zafere Doğru” çok konuşulacak yeni bölümüyle 28 Ocak Cuma günü saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek. 
Editör: TE Bilisim