“KERTENKELE” GERİ DÖNÜYOR!

3. SEZONUYLA KERTENKELE FIRTINASI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

atv kanalında yayınlandığı ilk günden bu yana hayran kitlesini her geçen gün arttırarak büyük bir beğeniyle seyredilen Kertenkele dizisi, 3.sezonu için yenilenen kadrosuyla geri dönüyor.

Oyuncu kadrosuna yeni isimlerin ve karakterlerin de katıldığı Kertenkele “Yeniden Doğuş” adlı dizide izleyicileri yeni sezonda da sürprizler bekliyor. Murat Komiser rolüyle Ahmet Kayakesen’in ve Zeynep karakteriyle Asena Tuğal’in başrollerini üstlendiği dizide, Dilşad Şimşek, Mehtap Bayri, Umut Oğuz, Fatih Doğan, Seda Tosun, Turabi Çamkıran, Serkan Kuru, Selahattin Taşdöğen, Yıldırım Memişoğlu,  Gafur Uzuner, Yasmin Acıkgöz Baker, Bülent Polat, Hüseyin Güler, Ümit Acar, Sezer Uzunoğlu, Cansu Gültekin, Ece İrtem, Nuri Gökaşan, Mine Teber, Türkan Kılıç, Murat Balcı gibi birbirinden ünlü isimler de rol alıyor.

 

 Kertenkele’de Büyük Serüven Başlıyor.

 

İki sezondur atv ekranlarında beğeniyle takip edilen, komedi ve eğlencenin tek adresi haline gelen Kertenkele dizisi, tempo dolu yeni sezon bölümleriyle adeta nefesleri kesecek. Kertenkele’nin sezon finalinde yanan kulübe içinde ölümle pençeleşen Zehra’nın durumu ve uçurumdan denize düşen Kertenkele’nin yaşadıkları seyirciler tarafından büyük heyecan içinde izlenmişti. Birçok soru işaretiyle sezon finali yapan dizinin üçüncü sezonundaki önemli soruların cevapları izleyenler tarafından büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Maskeli kız ve Murat Komiser kimin ve hangi gerçeğin peşinde? Ay yıldız’lı kahraman kim? Akıncı uğradığı kazadan kurtulup intikamını alabilecek mi?

Herkese büyük sürprizler yaşatarak sezon finali yapan Kertenkele dizisi heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerin bir an bile durmayacağı yeni bölümleriyle, seyircilerine birbirinden farklı büyük sürprizler yaşatacak.

Yapım Atölyesi tarafından hazırlanan ve çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan Kertenkele “Yeniden Doğuş” adlı dizinin senaryosunu Hakan Kandal kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını Yalçın Şen, yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı üstleniyor.

 

 “Kertenkele” yeni sezonuyla Eylül’de atv’de!

Editör: TE Bilisim