TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikâyesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” yüz on beşinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in yeni bölümünde neler olacak:

Kelle İsmail’ in beklenmeyen hamlesi evde sabun pateni yapmakta olan Seyfettin ve Mustafa Ali’yi faka bastırmıştır. Seyfettin ve Mustafa Ali’ in, köylünün görmesinden çok çekindiği “Sırfbaş Tabelası” artık köy meydanın tam ortasındadır…

Ercan, Meryem’i son zamanlarda çok üzdüğünü fark etmiş olacak ki karısını orman kampına götürmüş, ıssız ormanda 5 günlük bir kamp yapmışlardır. Salıncakta sallanan Meryem’ in başına küçük bir kaza gelir ve Meryem hastanelik olur. Tesadüfün böylesi, Sevda da köpükte kaydığı için aynı dertten mustariptir. Sevda, Nurcan ve Duru tarafından hastaneye kaldırılır.

Seyfettin ve Mustafa Ali, tabela konusuna kalıcı bir çözüm üretmek için İsmail’i konuşarak ikna etmek niyetindedirler. Fakat İsmail o kadar inatçıdır ki Veli tabelayı indirmek için çözümü bambaşka bir yöntemde bulur. Bu durumu Halim’den öğrenen Yasemin hemen babasına gidip anlatır ve İsmail bambaşka bir karar alır. Krizin kalıcı olarak çözüldüğü düşünülürken İsmail’ in köyde, Dallar’ın veYanbasmazlar’ın hayatına kalıcı olarak demir attığından kimsenin haberi yoktur.

Seyfettin bu gelişmelerden habersiz Kelle İsmail ile konuşmaya gider. Babasının Yasemin’i kendisine isteyeceğinden şüphelenen Samim kaçma planları yaparken, Mustafa Ali, hayatının dönüm noktası olacak olan bir kararı vermek üzere Nurcan’la görüş alışverişinde bulunur. En çok da abisini kırmak gibi bir çekincesi olduğunu anlatır. Oysa Seyfettin’in aynı anda İsmail’in kızını istediğinden haberi yoktur.

 

Kalk Gidelim yeni bölümüyle 15 Ağustos Cumartesi Saat 20.00’de TRT 1’de...

 

Editör: TE Bilisim