Ramazan ayı, tabii programlarıyla şenleniyor! Ramazan ayı, tabii programlarıyla şenleniyor!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayarak gününün en çok izlenilen dizisi olan ‘Kasaba Doktoru’,24 Haziran Cuma akşamı  on ikinci bölümüyle ekranlara gelecek.

 

“Kasaba Doktoru”nun yeni bölümünde neler olacak:

Test sonuçları gelince acil servisin karantinaya alınmasına neden olan hastalığın MERS olmadığı ortaya çıkar. Tüm ekip rahat bir nefes almışken başka bir sorun ortaya çıkar, Erol Bey ileri derecede akciğer kanseridir. Bu durum Yalçın’ın ekmeğine yağ sürerken onunla Hakan’dan gizli iş birliği yapan Arzu’yu zor durumda bırakır.

Erol Bey ameliyatı olmak istemektedir fakat Hakan etik değerleri ile hastasının talebi arasında kalır. Uluçınar’ın geleceği için zorlu bir karar vermek zorundadır. Leyla, Mediha’nın tedavisi ile ilgili sırları öğrendikçe bildiklerinin altında ezilmeye başlar. Bu durum onun Ömer’e soğuk davranmasına sebep olurken Ayperi’nin atağı onu kıskandırır. Hakan kararını vermeden önce bir süre ortadan kaybolur. Bu sırada tüm sorumluluğu Ömer almak zorunda kalır. Hakan geri dönecek midir?

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim