TRT 1’in beğeniyle izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’,  14 Aralık Çarşamba günü yirmi yedinci bölümüyle ekrana geliyor.

 

Yayınlanan her bölümünde heyecan dozunu artıran ‘Kasaba Doktoru’ yine nefes kesen bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak

Bir Sevdadır’da nefesler tutuldu! Bir Sevdadır’da nefesler tutuldu!

 

Kasaba Doktorunda bu hafta neler olacak:

Şeref’in ölümü başta Hakan olmak üzere herkesi derinden sarsar. Yalçın’a karşı öfkeli olan Hakan sadece babasının ölümünden değil, elinin durumundan da Yalçın’ı sorumlu tutar.

Nazlı, ameliyatta bir ihmal yapıldığını iddia eder ve Leyla’yı suçlar. Leyla suçluluk duygusuyla girdiği bir ameliyatta hata yapar. Ömer’in müdahalesiyle hasta kurtulur ama Leyla kendini kötü hissetmektedir. Leyla, Ömer’in desteği ile Nazlı’nın karşısına çıkar ve kendini savunur. Durumu öğrenen Hakan asistanlarına tepki gösterir fakat içine kurt düşer. Zeynep’in evlat edinme süreci için sosyal hizmetlerden gelen görevli bu ana şahit olunca Mine ne yapacağını şaşırır. Hakan durumu kurtarır fakat yapacağı başka bir hata tüm süreci sıkıntıya sokacaktır.

Leyla ile Ömer’in arası düzelirken zaten babasından yana dertli olan Berk, Nazlı’dan beklediği desteği göremeyince araları açılır. Hakan adaleti sağlamak için bir plan yapar, üstelik bu sefer gizli bir ortağı vardır. Hakan’ın planı Yalçın’ı köşeye sıkıştırır fakat Yalçın’ın sınırı yoktur. Hakan adaleti sağlayabilecek ve ailesini Yalçın’dan koruyabilecek midir?

 

 

‘Kasaba Doktoru’ 14 Aralık Çarşamba günü TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim