KARDEŞ PAYI’NA BARIŞ YILDIZ ve KEREM KUPACI’DAN SÜRPRİZ!!!

 

 

Büyük beğeniyle izlenen ekranların en komik dizisi Kardeş Payı’na Barış Yıldız’da katıldı. Konuk oyuncu olarak katılan Kerem Kupacı ise komik sahneleriyle 7. Bölüme renk kattı.

 

İşler Güçler dizisinde Tekin rolüyle fenomen olan oyuncu Barış Yıldız ser verip sır vermediği yeni karakteriyle yarın Kardeş Payı’nın 7. bölümünde Star Tv ekranlarında…

 

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, proje tasarımını ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Rıza Akın, Ayşe Kökçü, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, İpek Yaylacıoğlu, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz, Fulden Akyürek paylaşıyor.

 

Dizide Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali)  su tesisatçısı, Seda Bakan ise  evin geçimini sağlayan akıllı küçük kardeş (Feyyza) karakterine can veriyor.

 

Mahalle duygusunun yoğun olarak hissedileceği dizide mucit kardeşler Metin ve Ali’nin dünyaya barış ve mutluluk getirecek bir icada imza atmalarıyla hayatları değişiyor.

 

 

Yapımcı                      :NTC Medya

Yönetmen ve Proje Tasarım            :  Selçuk Aydemir

Senaryo                     :Selçuk Aydemir, Çağlar Yurt, Onay Durgun, Murat ve Emrah Kaman kardeşler

Müzik                          :Aytekin Ataş

Oyuncular                  :Ahmet Kural (Metin), Murat Cemcir (Ali), Seda Bakan (Feyyza), Rıza Akın (Tahsin), Ayşe Kökçü (Hamiyet), Şinasi Yurtsever (Hilmi), Ali İhsan Varol (Yiğit), İpek Yaylacıoğlu (Eda), Berfu Öngören (Şükrüye), Korhan Herduran (Oğuzhan), Nazlı Tosunoğlu (Şükriye anne), Sadık Gürbüz (Şerif), Fulden Akyürek (Derya),

 

Editör: TE Bilisim