Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Nebahat Çehre ve Erkan Can da yer alıyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelecek dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor… 

DİZİNİN KARAKTERLERİ ŞÖYLE:

Ömer Demir (Engin Akyürek): Çevresinde sevilen, dürüst ve başarılı bir komiser olan Ömer, öğretmenlik yapan Sibel'le mutlu bir birliktelik yaşamaktadır. 

Elif Denizer (Tuba Büyüküstün): Roma'da yaşamakta olan Elif', başarılı bir mücevher tasarımcısıdır. İşini çok seven, ailesine bağlı olan Elif', hayatında gerçek aşkla hiç tanışmamıştır. 

 Zerrin Denizer (Nebahat Çehre): İstanbul'un seçkin ailelerinden birinin kızı olarak dünyaya gelen 'Zerrin', kocasının başarı basamaklarını tırmanmasındaki en büyük destekçisi olmuştur. Hayatını, ailesine ve çocuklarına adamıştır. 

Tayyar Dündar (Erkan Can): 'Denizerler'in aile dostu olan Tayyar, başarılı bir iş adamıdır. Hastaneden otele kadar bir sürü iş kolunda faaliyet göstermektedir. 

Aslı Denzer Akçalı (Hazal Türasen): Aslı; Zerrin ve Ahmet Denizer'in ilk çocuğudur. Elif ile rekabet içindedir. 


Hüseyin Demir (Burak Tamdoğan): İstanbul Emniyeti Cinayet Şube'de komiser olan Hüseyin, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Ahmet Kılıç (Aytaç Arman): Yokluktan gelerek kurduğu Denizer Holding'in yönetim kurulu başkanıdır. Ailesine bağlı, sevilen bir iş adamıdır. 




BİRİNCİ BÖLÜMÜN ÖZETİ:


Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.

Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.

12 Mart 2014 Çarşamba saat 20:00'de ATV ekranında...
Editör: TE Bilisim