CAN'IN SÜPER BELGESEL PROJESİ !!!


SELİM, ŞEBNEM'DEN VAZGEÇECEK Mİ ???

Selim tüm çabalarına rağmen Şebnem’in inadını kıramaz. Şebnem çareyi Selim’i kendinden soğutmakta bulur. Şebnem’in tüm çabalarına rağmen Selim onun peşini bırakmamakta kararlıdır.



Can’ın belgesel projesi yapımcı tarafından kabul edilir. Kainat belgesele katılması için Alp Kırşan’la anlaşır. Ancak Alp’in bir şartı vardır. Can yapım şirketinden çekimlerin yapılması için gerekli avansı alamaz. Bütün arkadaşları ona yardım etmek için seferber olur.



“KAÇAK GELİNLER” ALP KIRŞAN’LI, HEYECAN DOLU 19. BÖLÜMÜYLE 5 KASIM ÇARŞAMBA 20.00’DA TV8’DE…


 

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.


 

Yapımcı                     :NTC Medya

Yönetmen                 :Kerem Çakıroğlu

Müzik                  :Cem Özkan

Oyuncular:   :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)


Editör: TE Bilisim