“KAÇAK GELİNLER” 10. BÖLÜM ÖZETİ

Özgür'ün Almilla için Önder'le rekabetin dibine vuracağı Kaçak Gelinler'in yeni bölümünde olaylar Arda ve Selim'i yine Şebnem için karşıya karşıya getirir. Selim ve Şebnem'in geçirdikleri kaza, herkesi korkutunca başında bekleyen herkes kendisiyle yüzleşmeye başlar.



Perişan olan Seniha'ya destek olmaksa yine Müfit'e düşer. Şebnem'in olmadığı Moda'daki hayat kimseye eskisi gibi gelmeyecektir. Tüm bunlar yetmezmiş ki Nermin, Ege'yle birlikte Kainat'ı da köşeye sıkıştırmak için hamlelerini birbiri ardına yapmaktan geri durmaz.




25 AĞUSTOS PAZARTESİ SAAT 20.00 DE 
STAR TV’ DE…

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

 




Yapımcı     
:NTC Medya

Yönetmen :Kerem Çakıroğlu

Senaryo    :Engin Elgün

Müzik                  :Cem Özkan

Oyuncular: :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Editör: TE Bilisim