TV8’İN İLK DİZİSİ “KAÇAK GELİNLER” HEYECAN DOLU 21.BÖLÜMÜYLE 19 KASIM ÇARŞAMBA 20.00’DA TV8’DE…

ŞEBNEM VE SELİM ZOR DURUMDALAR !!!

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ!!!

 

Kaçak Gelinler 21. Bölüm Özeti 

Şebnem’in itirafı yanlış kulaklara gider. Selim çalınan arabasının peşine düşer. Şebnem onu yalnız bırakmaz. Şebnem ve Selim arabayı almak için oynadıkları oyunu ellerine yüzlerine bulaştırır. Durumu fark eden hırsızlar ikiliyi alıkoyar. 



Müfit’in Seniha’ya hazırladığı sürpriz evlenme teklifi için gençler seferber olur. Ancak işler umdukları kadar kolay olmaz. Şebnem ne kadar çabalasa da Aydan ve Selim’in buluşmasını engelleyemez. Memlekete dönüş hazırlığı yapan Kainat’ın ailesi karşılarında Ege’yi bulur. Ege’yi alt etmek Can ve Özgür’e düşer. 



Kaçak Gelinler heyecan dolu 21. Bölümüyle 19 Kasım Çarşamba akşamı saat 20’de TV8 ekranlarında... 


Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Ekin Atalar,Ayşin Akbulut,Atasay Koç'un yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

 

Yapımcı                     :NTC Medya

Yönetmen                 :Kerem Çakıroğlu

Senaryo                :Ekin Atalar,Ayşin Akbulut,Atasay Koç

Müzik                         :Cem Özkan

Oyuncular:            :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Editör: TE Bilisim