3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesinin konu edildiği, heyecan ve yüksek ritmini düşürmeyen, en sevilen gençlik dizisi “Kaçak Gelinler” heyecan, aşk ve macera dolu 28. Bölümüyle 15 Ocak Perşembe izleyicisiyle buluşuyor.



CAN’A GELEN TEHTİT MESAJLARI!!!

Şebnem bir sosyal medya fenomeni ile rekabet içine girer. İkisine birden gelen bir iş teklifi için Şebnem’in güzel bir fikri vardır. Şebnem işi alabilmek için Selim’le birlikte güzel anlarının fotoğraflarını çekmelidir. Ancak Selim fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasını istemez.

 


Pınar’ın yaptığı hamleden sonra Can ne yapacağını bilemez. Can yaşananları Kainat’a anlatmak ister. İkilinin öpüştüğünü gören başka birisi daha vardır. Can tehdit mesajları almaya başlar. Özgür’ün durgun hali Almilla’nın kendisinden şüphelenmesine neden olur.


 

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Ekin Atalar,Ayşin Akbulut,Atasay Koç'un yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.


 

Yapımcı                     :NTC Medya

Yönetmen                 :Kerem Çakıroğlu

Senaryo                :Ekin Atalar,Ayşin Akbulut,Atasay Koç

Müzik                         :Cem Özkan

Oyuncular:            :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Editör: TE Bilisim