TV8’İN İLK DİZİSİ “KAÇAK GELİNLER”

 

HEYECAN DOLU 16. BÖLÜMÜYLE 15 EKİM ÇARŞAMBA 20.00’DA TV8’DE…

 

KAİNAT, SELİM VE ALMİLA'NIN KARAR ANI !!!

 

Can gördüğü haberin ardından Kainat’a sert bir tepki gösterir. Kainat kendisini Can’a affettirmeye kararlıdır. Ama bu sandığı kadar kolay olmaz. Kainat ailesinin düştüğü kötü durum karşısında ani bir karar vermek zorunda kalır.


Selim ihalenin bitmesiyle beraber şirketten ayrılır. Onu işlerin başına döndürmek Şebnem’e düşer. Ancak Şebnem’in tüm çabaları geri teper. Selim sürdüğü hayattan memnun olduğunu iddia etmektedir. Şebnem kendisini buna ikna etmesini ister.

Özgür, Almilla ile sevgili olmanın sevincini bir hayli abartır. Özgür’ün romantik hazırlıkları sürpriz misafirler yüzünden altüst olur.

 

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

 

Yapımcı                 :NTC Medya

Yönetmen             :Kerem Çakıroğlu

Senaryo                 :Engin Elgün

Müzik                    :Cem Özkan

Oyuncular:            :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Editör: TE Bilisim