Yepyeni formatı, eğlenceli oyunları ve İlker Ayrık’ın enerjik sunumuyla geçtiğimiz haftalarda izleyiciye “merhaba” diyen “Var Mısınız Yok Musunuz” raiting birincisi oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları, hafta sonu eğlencesi olarak ekranlara gelen İlker Ayrık’la “Var Mısınız Yok Musunuz” , bayrama özel dört gün boyunca izleyici ile buluşuyor. Heyecan ve kahkaha dolu bayram özel bölümleri ile ekrana gelen yarışma, 4 Temmuz Pazartesi günü raiting sırlamasında birinciliğe oturarak, izleyiciden tam not aldı.

 

İLKER AYRIK EĞLENCESİ YİNE ZİRVEYE OTURDU 

Merakla beklenen “Var Mısınız Yok Musunuz” İlker Ayrık faktörüyle kısa zamanda zirveye oturdu. Türk izleyicisinin samimiyetini sevdiği ve benimsediği İlker Ayrık, programdaki dinamik, samimi ve eğlenceli sunumuyla da göz dolduruyor. Yarışmacılarla kuruduğu sıcak iletişimi ve eğlenceli sohbetleri ile kısa sürede çok sevilen sunucu, bir İlker Ayrık Eğlencesi fenomeni yarattı. İlker Ayrık Eğlencelerinden biri olan “Var Mısınız Yok Musunuz” da kısa sürede başarıyı yakaladı. İzleyicinin “varız” dediği program uzun süre zirvedeki yerini korumaya devam edeceğe benziyor.

İlker Ayrık “Var Mısınız Yok Musunuz” diyerek bu sezona da damgasını vuracak!

Yeni ve farklı içeriğiyle ekrana gelen yarışma programında bu kez çiftler yarışıyor! “İlker Ayrık oyunları” da yarışmayı bambaşka bir eğlenceye taşıyor.

 

Muhteşem ödüller...

‘Var Mısınız Yok Musunuz’ da  ‘500.000’ TL para ödülünün yanı sıra araba ödülü de yer alıyor. 

Tüm dünyada 76 ülkede yayınlanan ve Türkiye’de de bir efsane olan “Var Mısın Yok Musun” yarışmasının ismi de değişti. Yarışma artık eşli olduğu için ismi de “Var Mısınız Yok Musunuz” oldu. 

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, “Var Mısınız Yok Musunuz”  Star TV’de izleyici ile buluşuyor.

Editör: TE Bilisim