TRT 1 ekranlarında yayınlanan, çocuklar ve onlarla birlikte ailelerin de severek izlediği Tozkoparan İskender, on sekizinci bölümüyle ekranlara geliyor…

11 Nisan Pazar günü saat 17.30’da ekranlara gelecek olan Tozkoparan İskender’in yeni bölümünde neler olacak:


 

Kara Ağaç’a beklenmedik misafir Kara Ağaç’a beklenmedik misafir

İskender, kapının önüne bırakılan kuzgun tüyünü bulunca Salih ve Mavi Ay’ın canı yeniden sıkılmıştır. Kuzgunların dönmüş olma ihtimalinin yanı sıra birisi özellikle İskender ile uğraşıyor gibidir. Diğer yandan Savaş, Fikri’ye naz yapar ve gerçekte neler olup bittiğini öğrenmek ister. Savaş’a karşı mahcup olan Fikri, Savaş’a kendisinden ne isterse yapacağına söz verir. Mavi Ay ve Kasırga, tam okçuluk müsabakası sırasında Giovanni’nin Tayfun’a söylediği söz ile birlikte şok olur. Evlatlıktan reddedileceklerini duyan Tayfun ve Duygu, soluğu babaannelerinin yanında alırlar. Yalnızca Kasırga üyeleri değil, tüm öğretmenler ve Mavi Ay da yaşananlar karşısında oldukça üzülür. Tayfun ve Duygu’ya yardım etmek isteyen Mavi Ay bir plan yapar ve Kasırga’nın kulüp odasına giderler. Ancak planın işe yaraması için Kasırga’nın Mavi Ay ile iş birliği yapması lazımdır.


 

İskender’in bulduğu kuzgun tüyü ne anlama geliyor? Savaş, yaptıklarını affettirmeye çalışan Fikri’den ne isteyecek? Tayfun ve Duygu evlatlıktan ret mi ediliyor? Mavi Ay’ın Tayfun ve Duygu’ya yardım etmek için yaptığı plan ne?

 

Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası, Tozkoparan İskender’in yeni bölümünde…

 

Tozkoparan İskender her Pazar saat 17.30’da TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim