TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat’ 18 Aralık Pazar akşamı elli sekizinci bölümüyle ekrana geliyor.

Selahaddin’in Şam’ı geri alabilecek mi? Selahaddin’in Şam’ı geri alabilecek mi?

 

Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak:

Zehra’nın hainin kim olduğunu hatırlayamaması üzerine ekip, dört koldan çalışmalara başlar. Aralarındaki sırrın vicdani yükünü artık kaldıramayan Sacide, Ömer’in ‘Hasan Atmaca’ sorgulamalarına maruz kalınca pası Efkar’a atar. Bu davranış, Sacide ve Efkar arasında gerilime neden olur. Efkar, kendisini kimin aradığını bulmakta kararlıdır.

 

Tüm ekip üyeleri, intikam operasyonu için kolları sıvar. Onlarca düşmanın arasına girmesi gereken Ömer ve Zehra, canları pahasına bu operasyonu gerçekleştirmeye kararlıdır. Efkar, geçmişinin peşindeyken, geçmişinin onun ensesinde olduğunu hiç beklemediği bir anda öğrenecektir.

 

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda;

Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak rol alıyor.

 

 

 

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle Pazar akşamı TRT 1’de... 
Editör: TE Bilisim