Ertan, köftecide çalışmaya başlar…

Tehlike, sanılandan çok daha büyüktür, hedefte Jovanka vardır…

Türk ailenin konağında, çözümlenmesi çok zor bir kader düğümlenmiştir…

“Balkan Ninnisi” 1. Sezon 2. Bölüm 28 Haziran 2022 Salı/ 20.00/ TRT 1

Teşkilat her tehdide karşı hazırlıklı Teşkilat her tehdide karşı hazırlıklı

İlk bölümü 21 Haziran Salı akşamı TRT 1 ekranlarına gelen ve büyük ilgi gören “Balkan Ninnisi”nin ikinci bölümü, 28 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşuyor.

Çekimleri Üsküp’te devam eden, ilk bölümüyle en çok izlenen dizi olan “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi gördü. Dizinin, 28 Haziran Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak ikinci bölümünde de yine birbirinden komik ve eğlenceli olaylar birbirini takip edecek, beklenmedik sürprizler merak uyandıracak,  izleyenler zamanın nasıl akıp geçtiğini fark etmeyecek.

 

İmkansız aşklar ve zıt kutuplar aynı konakta buluşuyor…

“Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

 

“Balkan Ninnisi”nin, 28 Haziran Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak ikinci bölümünde neler olacak:

Ertan’ı mimar olarak beklerken hayal kırıklığına uğrayan Süleyman ve Neriman, hastanede Elena ve Daniel’le yaşadıkları tartışmanın da etkisiyle mazide kalmış bir yaranın hala tam iyileşmediğinden korkmaya başlarlar. İki ailenin ilk karşılaşması değildir bu... Süleyman ve Neriman, Ertan’ı doğru bildikleri yola sokmalılardır, onu da abisi Zafer gibi kaybetmek istemezler.

Ertan ise kendi bildiği yolda ilerlerken, ailesine verdiği zararın farkına geç varır ve annesiyle dayısının sözünü dinleyerek köftecide çalışmaya başlar. Her şey yoluna giriyordur. Ta ki Ertan’ın köftecideki macerası da Jovanka’ya çıkana dek...

İflasın eşiğinde olan Elena ise ailesini korumak için elinden geleni yapıyor, mücadelesini tek başına sürdürüyordur. Ama karşısındaki görünmez rakip, hiç de adil dövüşmüyor, istediğini elde etmek için yasak yollardan gitmeye gocunmuyordur. Tehlike, sanılandan çok daha büyüktür, hedefte  Jovanka da vardır. Artık dönüşü olmayan şeyler yaşanmış, Türk ailenin konağında kolay kolay çözülemeyecek bir kader düğümlenmiştir.

 

Sanat dünyasının usta isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa,  Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban rol alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın üstlenirken, senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç kaleme alıyor.

“Balkan Ninnisi” her salı saat 20.00’de TRT 1’de... 
Editör: TE Bilisim