“İLKER AYRIK’LA BİR SIFIR” SORULARIYLA HEM İŞTAHLARI KABARTACAK HEM DE ÇOK ŞAŞIRTACAK!

 

Kanal D’nin, yeni başlamasına rağmen, herkesin yakından takip ettiği eğlenceli yarışma programı “İlker Ayrık’la Bir Sıfır” haftaya dopdolu bir bölümle başlıyor.

Önce stüdyoya sesini sokaklardan tanıdığımız bozacı gelecek ve herkese boza dağıtacak. İlker Ayrık’ın boza ziyafeti iştahları bir hayli kabartacak.



Daha sonra perdenin arkasından stüdyonun ünlü konuğu gelecek. Stüdyoda Saba Tümer olarak gördüğümüz kadının Saba Tümer mi yoksa taklidi mi sorusu ise kafaları karıştıracak. Herkesi şaşırtan sorunun cevabı ve birbirinden eğlenceli anlar Cumartesi akşamı saat 19.30’da İlker Ayrık’la Bir Sıfır’ da  Kanal D ekranlarında...

8. BÖLÜM'DE NELER OLACAK?


İlker Ayrık’la Bir Sıfır’ın bu bölümünde de “acık gıcık” sorular herkesi ekran başına kilitleyecek. Ünlü masal Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’in cüceleri,  prenses ve cadı kılığına giren hosteslerle beraber herkesi kahkaha krizine sokacak.


Cumartesi akşamının ünlü konuğu ise Survivor Şampiyonu Turabi. İlker Ayrık, özlü sözler konusunda Turabi’ye meydan okuyarak izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Yarışmacılar Turabi’nin o meşhur özlü sözlerini ne kadar hatırlayabilecek?

7’den 70’e herkesin sevdiği Hababam Sınıfı ile ilgili Paşa Nuri sorusu ise ekiplerden birine 0(sıfır) kazandıracak.

“Acık gıcık” soruları cevaplayarak beş 0’ı(sıfır) toplayan ekip finalde renkli topların içinde sıfırları doğru sıralamayı başardığı takdirde sıfır kilometre bir arabanın sahibi olacak.


Soruyu bilenin değil, cevabı bulanın kazandığı yarışma İlker Ayrık’la Bir Sıfır 19.30’da Kanal D ekranlarında..

Yayın Tarihi : 29 Kasım Pazar /2015

Yayın Saati  : 19.30

Editör: TE Bilisim