TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” yüz yirmi üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in yeni bölümünde neler olacak:

Ercan, Meryem’le barışıp işleri tam yoluna koymuşken Kelle İsmail Mustafa Ali ve Seyfettin’e, Ercan’ın itiraflarının yer aldığı video kaydını seyrettirir. Mustafa Ali ve Seyfettin yoğurthanedeki işçilerin kışkırtılması olayında Kelle İsmail’in tamamen suçsuz olduğunu anlamıştır. Ercan’ ın hakikaten yatacak yeri yoktur.

Kelle İsmail, şirkete çiçek ve çikolata ile gelen Seyfettin’in, Efe’ye kızını isteyeceğini düşünürken Efe ise bambaşka bir şey isteyerek Seyfettin’ i taca çıkarır. Efe’deki zekapırıltısını gören kelle İsmail çocuğu anında işe alır.

Nurcan, Tatlıcı dükkanınıDuru’nun yeni ofisi olarak tadilata alır. Artık Meryem süt ürünlerinin karşısındaki tatlıcı Dükkanı Boncuk Tarım ofisi olacaktır. O sabah Dalgiller’ in evinde büyük bir hengame yaşanır. Sabahın erken saatlerinde odasından çıkan Seyfettin üst verandada bir küp altına takılır. Kelle İsmail’le konuşan Seyfettin,bu altınların tarladan çıkan altınlardan Seyfettin’e düşen pay olduğu cevabıyla karşılaşır. Kelle İsmail ayrıca bir küp de Mustafa Ali’ye verdiğini söyleyince olaylar karmakarışık olur. Seyfettin, kardeşinin bir küp altın aldığını düşünür veMustafa Ali’nin kapısına dayanır. Kelle İsmail’in iki küple beraber verdiği dersin içinden nasıl çıkacağını bilemeyen Seyfettin, Sevda’dan gelen telefonla sarsılır. Sağlık ocağından arayan Sevda kendisine “kovid” teşhisi konduğunu söylemiştir.

Seyfettin, Karısına “kovid” bulaşmasından Mustafa Ali’yi sorumlu tutar.

Kalk Gidelim yeni bölümüyle 10 Ekim Cumartesi Saat 20.00’de TRT 1’de...

 

Editör: TE Bilisim