En çok izlenen günlük dizilerin başında gelen ve bu sezon sergilediği başarılı reyting grafiği ile dikkat çeken İki Dünya Arasında6. kez dalya diyor.

Başrollerini Başak Zebilİnanç Ömer BenlioğluSevinç Kumaş ve Zeki Şen’in paylaştığı ekranların ilgiyle izlenen dizisi İki Dünya Arasında, bu akşam 600. bölümünü geride bırakıyor. 



Set ekibi ve oyuncuların bir araya geldiği bu özel günde üzerinde dizinin afişinin de yer aldığı 600. bölüm pastası kesildi. Uzun yıllar birlikte çalışan oyuncuların oldukça duygulu olduğu gözlenirken dizinin Selim karakterini oynayan İnanç Ömer Benlioğlu, bizi 600 bölümdür yalnız bırakmayan izleyicilerimiz çok teşekkür ederiz. Nice bölümlere, diyerek ekip arkadaşlarıyla beraber özel dekorlarla hazırlanmış pastayı kesti.
 



Bu akşam merakla beklenen dizinin 600. bölümünde büyük heyecan yaşanıyor. Gerçeklerin ortaya çıkmaya başladığı bu akşamki bölümde, kızını kurtarmaya çalışan Sahra, kendini bıçakla yaralar ve bu şekilde koğuştan çıkarılarak hastaneye kaldırılır. Olayı öğrenen Selim, hastaneye koşar. Elif’in tehlikede olduğunu bilen Sahra, Selim’le beraber doktorları atlatıp Elif’in yanına gitmeye çalışır. Sahra’nın koğuştan çıktığını duyan Reyhan ise endişelenir ancak Elif’i kaçırma planından vazgeçmez. Elif’in yerini bulan Sahra ve Selim kötü bir sürprizle karşılaşır. 


Bu akşam 600. bölümüyle ekrana gelecek olan İki Dünya Arasında, saat 19.45’te Samanyolu TV’de
 

Set ekibi ve oyuncularının bir araya geldiği 600. bölüm kutlaması; 

Editör: TE Bilisim