Kara Tahta” 1. Sezon 19. Bölüm 24 Ağustos 2022 Çarşamba/ 20.00/ TRT 1

Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı Kara Tahta, yeni bölümü ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, 24 Ağustos Çarşamba günü on dokuzuncu bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak:

“Bekir’in Irmak’ı kaçırması herkesi perişan eder. Arkadaşlarının gayretiyle bulunan Asu, Bekir’in sahte pasaport yaptırdığını söyler. Atlas, Bekir’le yaptığı telefon konuşmasında her şeyin başladığı yere, göle gittiğini anlar. Bekir, köşeye sıkıştığını anlar ve arabayı göle sürer. Irmak’ı ve kendisini öldürecek kadar gözü kararmıştır. O sırada Atlas gelir ve Irmak’ı kurtarır.

Müstesna, yeni sezonuyla yine TRT2’de başlıyor! Müstesna, yeni sezonuyla yine TRT2’de başlıyor!

Bekir, peşindeki emniyet güçlerine rağmen kaçmayı sürdürür. Bekir’in dışarıda olması Irmak başta olmak üzere herkesi tedirgin eder. 

Bütün bu sıkıntıların ortasında İstanbul’dan umut dolu bir telefon gelir. Aylin’in doktoru, gözlerinin açılma ihtimaline dair bir haber paylaşır. “

Kadrosunda; Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.  
Editör: TE Bilisim