Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Gülden Avşaroğlu, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz’ın oynadıkları İlişki durumu: Karışık, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye sunuyor.

Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı İlişki Durumu: Karışık Temmuz ayında izleyicisiyle buluşuyor.

Birbirine benzemeyen dört karakterin aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ‘mecburen’ bir arada olmak zorunda kalan bir çiftin başlarına gelenleri izliyoruz.



Genel Konu:

Hikayemizde; ünlü dizi oyuncusu Can yıllardır Elif’i sevmektedir. Elif ise uzun süredir Murat’a aşıktır ve Can’ın aşkına karşılık vermez. Ne var ki, Murat da Elif’i ‘kız kardeşi’ gibi görmektedir. Çocukluklarından beri tanışan bu üçlü yıllar boyunca bu aşk düğümünün içinden çıkamazlar.

Derken bir gün hayatlarına Ayşegül girer ve her şey değişir. 

Ayşegül kendisiyle birlikte neşe, aşk, heyecan ve eğlenceyi de beraberinde getirir ve işler karışmaya başlar.

Show TV’nin yaz ekranına damgasını vuracak dizilerinden birisi de 
“İlişki Durumu : Karışık”.  Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz’ın oynadıkları dizinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor.

Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı dizi Haziran ayında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

 

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan  “İlişki Durumu : Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak...