TRT 1 ekranlarında yayınlanan, deneyimli sunucu Pelin Çift’in sunuculuğunu üstlendiği “İyi Fikir”, hayatın içinden konuları uzman konuklarıyla birlikte ekranlara taşımaya devam ediyor.

12 Şubat 2019 Salı günü saat 13.20’da ekrana gelecek olan Pelin Çift ile İyi Fikir de, Uzman Klinik Psikolog Serdar Vatansever,insanların hayvanları yeterince anlayıp anlamadığının sorgulandığı sosyal deneyin sosyal medyada çok ses getirdiği… Hayvana şiddet haberlerinin çok sık karşımıza çıkıyor olmasına karşınnasıl farkındalık geliştirilir?Hayvanları yeterince anlıyor muyuz?Nasılempati yapılmalı? İnsan ilişkilerinde de empatinin önemi ne?Konusu hakkında bilgi verecek.

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yakup Güzel ise en yaygın kullanılan dolandırıcılık yöntemleri nelerdir? Dolandırılmamak için nelere dikkat etmeliyiz?   Bakanlık mağdur vatandaşa nasıl yardımcı oluyor? Konularını anlatacak.

Hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programda, ev ekonomisinden çocuk bakımına, aile ilişkilerinden manevi dünyamıza, sağlıktan güzelliğe birçok konuda değişik ve “iyi fikirler” bu programda yer alıyor... Programda Pelin Çift soracak, uzman konuklar yanıtlayacak.

Ayrıca ‘İyi Fikir’ kameraları sokağın sesini de yansıtacak… Program konusuyla ilgili olarak vatandaşlar merak ettiklerini de soracak.

 

Pelin Çift ile “İyi Fikir” hafta içi her gün 13.20 ‘da canlı yayınla TRT 1’de...