Kanal D’nin Ekim’de ekrana gelecek, merakla beklenen yeni dizisi “Hayat Yolunda” setinden ilk kareler, son bilgiler!

Kanal D’nin başrollerini; Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun’un paylaştıkları, merakla beklenen yeni dizisi “Hayat Yolunda”nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yapımını D Yapım’ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın yaptığı “Hayat Yolunda”nın senaryosunu da Nuran Evren Şit kaleme alıyor. Çekimlerine, İzmir ve Van’da başlanan, buradaki sahnelerin tamamlanmasının ardından İstanbul’da çekimlerine devam edilen dizinin konusu şöyle; 

 

Prof. Dr. Veysel Tuncay, İstanbul’da kâr amacı gütmeyen bir özel hastanenin sahibidir. Hastane, borçları yüzünden zor durumdayken, doktorların bir kısmı istifa eder. Tüm ömrünü hastalarına adamış bir insan olarak, yıllarca emek verdiği hastanesinin kapanmasına gönlü razı olmayan Veysel Bey, hastaneyi kurtaracak bir ekip kurmaya karar verir. Kendi gibi doktor olan kızı Yelda ile Yelda’nın Tıp Fakültesi’nden tanıdığı ve aynı zamanda kendisinin de öğrencileri olan bir grup doktoru bir araya getirir.

Türkiye’nin farklı yerlerinden biraraya gelen beş doktor ve beş farklı hayat vardır artık. Dertleri, aşkları, başarıları ve hırsları onları ne kadar farklılaştırsa da, hepsinin tek gayesi vardır aslında, o da: ‘’hayat kurtarmak!’’

Güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayeleriyle, izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday “Hayat Yolunda” Ekim’de Kanal D’de!

 

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle

Yapım                                   :D Yapım

Yapımcı                                :E. Ayşe Durmaz

Uygulayıcı Yapımcı           :Şeyba Tüzysüzoğlu

Yönetmen                            :Feride Kaytan

2.Yönetmen                        :Nezaket Çoşkun

Senaryo                               :Nuran Evren Şit

Sanat Yönetmeni               :Nilüfer Deveci

Görüntü Yönetmeni          :Özgür Polat

Oyuncular                           :Engin Öztürk (Cem Korcan), Nur Fettahoğlu (Şafak Günay),Burak Yamantürk (Selim Savaş), İpek Karapınar (Yelda Tuncay), İlker İnanoğlu (Alp Günay), Sinem Öztürk (Melis Saka), Yıldıray Şahinler (Tayfun Kuzu), Ceyda Tepeliler (Seza Türk), Fulya Ulvan (Muazzez) ve Ediz Hun (Veysel Tuncay)

Editör: TE Bilisim