KENAN UMUT'UN GÜVENİNİ  
KAZANABİLECEK Mİ ?? 

CENGİZ'İN SİNSİ PLANI !!

Eşref ailedeki gerginlikten Murat’ı sorumlu tutar ve kızların da hakkını verebilmek için dükkanı satmaya karar verir. Murat herkesi karşısına alarak buna engel olmaya çalışır; ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Umut ve Kenan birbirlerinden etkilenmişlerdir ve tekrar buluşmanın yollarını ararlar. Kenan geçmişi unutmak için büyük bir adım atar. İntikamından vazgeçecek kadar aşık olduğu Umut’un güvenini kazanmak isterken kendilerini bir anda Büyükada’da bulurlar!



Umut ve Kenan’ın kendilerini rüzgâra bırakıp aşka teslim etmeleri Murat tarafından öğrenilir. Umut ve Kenan’ın karşısındaki en büyük engel Murat olur!

Cengiz, dükkân satışının gerçekleşmesi için sinsi bir plan yapar; ancak işler planladığı gibi ilerlemez. İşin ucu Murat’a dokunur. Üstelik olayın tek suçlusu ise Kenan olarak anılacaktır!

  

‘‘Hayat Ağacı’’, 7. bölümüyle 1 Kasım Cumartesi 19.55’te TRT 1’de ekranlarında…

 

Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği, senaryosunu Volkan Yazıcı’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş’ün bulunduğu dizinin başrollerini, Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Özge Özberk, Tolga Güleç, Beyza Şekerci, Enis Arıkan, Zeynep Aydemir, Fırat Temir, Aycan Koptur, Hande Erçel, Mertcan Özsoy, Çağdaş Tekelioğlu, Alya İydiş, Ergin Torun ve usta oyuncular Kenan Bal ve Ayşe Tunaboylu paylaşıyor.

Editör: TE Bilisim