05 Haziran 2026 Cuma

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

GÜNEŞİN KIZLARI’NA TAZE KAN…

DİLAN ÇİÇEK DENİZ, ELİF KARAKTERİ İLE İZLEYİCİLERİN KARŞISINA ÇIKIYOR.

31 Ekim 2015 Cumartesi 10:10
GÜNEŞİN KIZLARI’NA TAZE KAN…
Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim  Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı beğeni ile izlenen dizisi “Güneşin Kızları” na Dilan Çiçek Deniz dahil oldu.


Dilan Çiçek Deniz, Ali Mertoğlu’nun (Tolga Sarıtaş), üniversiteden sınıf arkadaşı “Elif” karakteri olarak karşımıza çıkıyor. Elif, Ali ve Selin aşkında yeni bir engel mi? Selin ve Elif arasında neler yaşanacak? Ali, bu kez de Elif ve Selin arasında mı kalacak?

Güneş’in Kızları, heyecan dolu yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00’de Kanal D’de…   

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV