Şili siparişlerini yetiştirmeye çalışan amcaoğulları, beklenmeyen bir sürprizle sarsılır… Muammer, makam sahibi dünür arayışına girer… Elif ve Kenan ilişkisinde neler yaşanacak? Zahide ve Sefer, Emre’yi almaya giderler… Hacer, Rıfat için Yeni bir çözüm yolu bulur…

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan, reyting rekorları kıran ve her hafta başarısını katlayan Gönül Dağı’nın altmışıncı bölümü,  16 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekrana geliyor.

Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatıyor.

 


Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak:

Şili’den gelen siparişleri yetiştirmeye çalışan amcaoğulları, ekibi büyütmeye karar verirler. Kasabalıların başvuruları arasından ekiplerine dahil edebilecekleri yeni insanlar ararlarken eski bir dosyanın karşılarına çıkmasıyla şoka uğrarlar.  İşleri büyütme yolunda önlerine büyük  bir taş koyan bu durumu çözmeye çalışan amcaoğulları nasıl bir maceraya sürükleneceklerdir? 

 

NİLOYA’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ NİLOYA’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

Ramazan ve Asuman’ın sözlenmesi herkesi mutlu ederken, Hüseyin de Münir’le dünür olmanın coşkusu içindedir. Hüseyin’in nispeti karşısında iyice sinir olan Muammer de kendine makam sahibi bir dünür arayışına girer. Muammer’in bu telaşı, Kenan ve Elif ilişkisini nasıl etkileyecektir? Bunun yanında  Zahide ve Sefer de Emre’yi almaya giderler. Zahide için de kolay olmayan bu gelişmeye çocukların tepkisi ne olacaktır? Öte yandan Rıfat’ın durumu her geçen gün güçleşirken Hacer bu durumla ilgili nasıl bir yol izleyecektir?

Berk AtanGülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil ŞahinUfkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları  ve Cem Kurtoğlu rol alıyor.

Gönül Dağı yeni bölümüyle 16 Nisan Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…

Editör: TE Bilisim