Ekrana geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran ve izleyicilerin ilgi odağı olan dizisi Gönül Dağı, on ikinci bölümüyle ekranlara geliyor…


Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesi Gönül Dağı’nın 16 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak;

Taner ve Dilek’in ayrılığı herkesi beklenmedik derecede şaşırtır ve üzer. En çok da Ramazan, Veysel ve Cemile’yi. Onlar bu ayrılığı kabul etmezler ve ikiliyi barıştırmak için romantik bir plan hazırlarlar. Bu planın sonunda Taner ve Dilek barışabilecek midir?


Sefer, Zahide’yi isteme konusunu Taner’e açar, müsaade ister. Sefer, Taner ve ailesinin müsaadesiyle isteme hazırlıklarına başlar. İsteme günü geldiğinde Sefer ve Zahide’yi hangi sürpriz beklemektedir? 


Gönül Dağı’nın başrolleri Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.


Kara Ağaç’a beklenmedik misafir Kara Ağaç’a beklenmedik misafir
Gönül Dağı 12. Bölümüyle 16 Ocak Cumartesi saat 20:00’de TRT 1’de. 
Editör: TE Bilisim