Her hafta sürprizlerle dolu olan  “Kocamın Ailesi” dizisinin genç aşıkları Gökhan Alkan ve Yeliz Kuvancı “  Bizim kavuşmamız ailelere bağlı. İzleyicilerimiz sokakta bizi görünce “Hadi evlenin artık” diyor. Sosyal medya da keza aynı baskı var. Ama bakalım bu aşkın sonu mutlu son mu ? Bekleyip göreceğiz“ dediler.


KOCAMIN AİLESİ 46. BÖLÜM ÖZETİ


AR AİLESİ 
FERTLERİ KIZ İSTEMEYE GİDİYOR…
GÜNEŞ, ŞENİZ HAKKINDAKİ GEREÇEKLERİ ÖĞRENMEYE KARARLI!!!
TÜM SIRLAR GÜN IŞIĞINA ÇIKMAYA BAŞLIYOR…

 
Güneş’in öğrendikleri, Şeniz’le ilgili şüphelerinin iyice artmasına neden olur. O artık Tarık’ın kaçırılmasında gizemli yengenin parmağı olduğundan emindir. Ar ailesinde ise Engin’lerine kız isteme telaşesi vardır ancak Güneş’i isteyecekleri ailenin Altın kızlar olması işleri karıştırmaya yetecektir. Finalde yaşanan yüzleşme ise her şeyi daha karmaşık hale sokar. 

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı ve Verda Pars’ın yazdığı , yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Zuhal Yalçın, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak, Meriç Benlioğlu, Kadir Kandemir, Beren Gökyıldız, Muharrem Gülmez, Murat Okay, Melisa Doğu, Gizem Birdan, Kaan Küçük, Tamar Zeynep Aşkar ve Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür, Meriç Benlioğlu, Cansu Dağdelen, Emel Göksu  paylaşıyor.

 

Kocamın Ailesi dizisi 46. Bölümü ile 21 Mayıs Perşembe saat 20:00’de Fox Tv’de…

Editör: TE Bilisim