Düğünde birbirinden ilginç sürprizler…

Ramazan’ı nasıl bir macera bekliyor?

Kenan, ailesine gerçekleri açıklayabilecek mi?

TRT 1’de ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran ve her hafta reyting rekoru kıran Gönül Dağı, 20 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de kırkıncı bölümüyle ekrana geliyor.

Gönül Dağı bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatıyor.

Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan Gönül Dağı’nın 20 Kasım Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek yeni bölümünde neler olacak:



Gedelli’de düğün var! Masal gerçek oluyor, Dilek ve Taner evleniyor. Herkesin heyecanla beklediği bu düğünde, Taner ve Dilek’i nasıl sürprizler bekliyor? 

Mezarcı İlyas’ın verdiği sürenin dolmasıyla Ramazan’ın bir cevap vermesi gerekmektedir. Ramazan’ın verdiği cevap Mezarcı İlyas’ı ikna etse de oğulları ikna olmaz. Ramazan’ı nasıl bir macera bekliyor?

Gerçek anne-babasının Döndü ve Muammer olduğunu öğrenen Doktor Kenan, dağılmış haldedir. Gerçekleri açıklamanın yolunu arayan Kenan; ailesine gerçekleri söyleyebilecek mi?”

Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Ayrıca sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli rol alıyor.

Bayramda TV+’ın kanalları herkese açık Bayramda TV+’ın kanalları herkese açık
Gönül Dağı 40. Bölümüyle 20 Kasım Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de 
Editör: TE Bilisim