Amcaoğulları nasıl bir maceraya sürükleniyor? Sefer’in Emre’nin annesini arama çabaları başarıyla sonuçlanacak mı? Miras hakkından vazgeçen Selami ve Keriman’ı nasıl bir süreç bekliyor?

Gönül Dağı 2. Sezon 62. Bölüm 30 Nisan 2022 Cumartesi/ 20.20/ TRT 1

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan, reyting rekorları kıran ve her hafta başarısını katlayan Gönül Dağı’nın altmış ikinci bölümü,  30 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.20’de TRT 1’de ekrana geliyor.

Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatıyor.

 

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak:

Gedelli’de bayram hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Münir’in ricası üzerine buna bir de nişan heyecanı eklenir. Herkesin uzun zamandır beklediği nişan yaklaştıkça Ramazan’ın stresi de artmaktadır. Ziyarete gelen akrabalar, hazırlıklar derken nişan telaşı içinde oradan oraya koşturan amcaoğulları, nasıl maceralara sürükleneceklerdir? 

 

Zahide ve Sefer, her geçen gün Emre’ye daha çok alışırken, çocukların da desteğiyle Emre artık iyice aileden biri olmuştur. Bu duruma çok sevinseler de diğer yanda Emre’nin annesini özlediği gerçeği keskin bir bıçak gibi durmaktadır. Sefer, Emre’nin annesini bulmak için harekete geçmek istese de bu, başarıyla sonuçlanan bir arayış olabilecek midir?

TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği... TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği...

 

Öte yandan miras haklarından vazgeçen Selami, kendisini kapının önünde bulur. Ellerinde valizlerle kapının önüne koyulan Selami ve Keriman’ı nasıl bir süreç beklemektedir? Sıkıntıların ardından gelen Ramazan Bayramı Gedelli’de nasıl gelişmelere vesile olacaktır?

Berk AtanGülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil ŞahinUfkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları  ve Cem Kurtoğlu rol alıyor.

Gönül Dağı yeni bölümüyle 30 Nisan Cumartesi saat 20.20’de TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim