TRT 1’in yapımını büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 2 Eylül Cuma akşamı ikinci sezonun açılış bölümüyle ekrana dönüyor. Yayınlanan tanıtımlarıyla bu sezon heyecan dozunun artacağının sinyallerini veren ‘Kasaba Doktoru’ yeni sezona nefes kesici bir bölümle başlıyor.

 

Kasaba Doktorunda bu hafta:

Ziyaret Altın Silsile “Hindistan” TRT Avaz’da... Ziyaret Altın Silsile “Hindistan” TRT Avaz’da...

Başarılı geçen ameliyatın ardından başta Hakan Hoca olmak üzere tüm ekip mutludur fakat bu durum uzun sürmez. Erol bir türlü uyanmaz ve komada olduğu haberi yayılınca Yalçın krizi fırsata çevirerek Uluçınar Hastanesi’ni kapatır. Tüm ekip farklı yerlere savrulurken Leyla’ya bir darbe de geçmişinden gelir: Leyla bu duruma Ömer’in desteği ile göğüs gerebilecek midir? Mine ise Hakan’la olan tüm bağlarını koparmak için bir adım atar.

Hakan, hastası Erol’a sahip çıkmak için Gümüşok’a gider ve Yalçın onu ekibi ile tehdit eder. Hakan kendisini feda ederek ortalıktan kaybolur ancak bu kez pes etmeye niyeti yoktur. Erol’un durumunda bir terslik olduğunu anlayınca o sırada Gümüşok’ta çalışan Leyla, Ömer ve Berk’in yardımları ile Gümüşok’a sızmayı başarır. Hakan Hoca oynadığı bu tehlikeli oyunda başarılı olabilecek midir?

 

‘Kasaba Doktoru’ on dördüncü bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…

Editör: TE Bilisim