Kanal D’nin başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in paylaştıkları, sevilen polisiye-komedi dizisi Galip Derviş bu hafta başarılı oyuncu Murat Akkoyunlu’yu konuk ediyor.




Çakallarla Dans 2, Boynu Bükükler, Her Şey Yolunda Merkez, İşler Güçler gibi birçok dizi ve sinema filminden tanıdığımız Murat Akkoyunlu, geçtiğimiz günlerde de 1 Kadın 1 Erkek 1 Çocuk dizisine konuk olmuştu. 



Akkoyunlu’nun 5 Aralıkta vizyona girecek olan Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filmini heyecanla bekleyen sevenleri, Pazar akşamı 23:00’te Galip Derviş’te izleyecekler.



Kanal D’nin başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Orhan Güner ve Ersin Korkut’un oynadıkları sevilen polisiye komedi dizisi "Galip Derviş"in Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümünün sürpriz konuğu Murat Akkoyunlu.



Bu hafta Derviş’in içinde saklı kalmış canavar uyanıyor ve bir sürü soru işareti ortaya çıkıyor. 
Mafya, cinayet, güzel kadınlar ve bunların hiç birine el süremeyen takıntılı bir olay yeri uzmanı; sizi bu hafta büyük bir maceraya sürüklüyor.

Murat Akkoyunlu dizide MİT mensubu bir polisi canlandırıyor.



Galip Derviş aslında bir kiralık katil mi? MİT tarafından aranılan, fakat bir türlü yakalanamayan esrarengiz adam, Galip Derviş olabilir mi?


Macera dolu yeni bölümüyle Galip Derviş Pazar akşamı saat 23:00’te Kanal D’de!

Editör: TE Bilisim